Bianka bemutatkozás

 

 

Pochron Bianka – Sminktetoválás

Több mint 8 éve dolgozok a szépségiparban, melyet egészségügyi tanulmányok előztek meg, amit a hivatásom alapjának tartok. Először kézápolóként dolgoztam majd továbbképeztem magam kozmetikusnak és ezután jött a nagy szerelem, a sminktetoválás. Lételemem az alkotás, természetemből adódóan precíz és maximalista vagyok. A szépség és a nőiesség kifejezése iránti érdeklődésem gyerekkorom óta tart. Mindenkiben meglátom a szépet és megtanultam ezt kihangsúlyozni.

Az elmúlt években folyamatosan képeztem magam a sminktetoválás területén és egy hazai naturkozmetikumokat gyártó cégnek voltam a fejlesztőkozmetikusa aminek gyümölcseként született meg a Séance termékcsalád. Jelenleg minden időmet a tartós sminkek készítésére és az ebben való fejlődésre szentelem.

Az általam készített pigmentálások fő szempontja az arc természetes szépségének kihangsúlyozása, minőségi anyagok felhasználásával. Saját kozmetikám létrehozásakor mindent az EGÉSZségtudatos szépülés köré építettem, specializálódva a hozzánk legközelebb álló területekre, a professzionális arckezelésekre és az esztétikai sminktetoválásokra.

Továbbképzések melyeken rész vettem :

2015 – Alapképzés Csiba Katalin (Swiss Color)

2016 – Mikropigmentáció workshop Bartus Márta (Swiss Color)

2017- Szemöldök Stylist képzés Horváth Krisztina (Neyes)

2018 – Üzleti és pigmentológia workshop Berényi Zsuzsa (Li pigment)

2019 – Pigmentológiai továbbképzés Bizinger Kata (Swiss Color)

2019 – Spirit Soft füstös szemhéjtetoválás Sugár Zanett

2019 – Púderes szemöldöktetoválás Sugár Zsanett

2020- “Pixeles” ( Púderes) szemöldöktetoválás továbbképzés Szegődi Anita

Valamint minden évben részt veszek az országos sminktetováló konferencián, ahol a legújabb technikákat, anyagokat ismerhetem meg.