Hyaluron pen

Hyaluron pen:

Ajakfeltöltés és ráncfeltöltés az eddigi leghatékonyabb eljárással,
tű és fájdalom nélkül az ország egyetlen hivatalos Hyaluron Pen kezelő képzői hátterével!Hyaluron Pen – Innováció a kozmetikai ráncfeltöltésben!

A ráncok kialakulásának egyik oka az, hogy az idő múlásával a test egyre kevesebb hyaluront termel és ezzel párhuzamosan a kollagén rosthálózata sem megfelelő már a hyaluron támogatására.


Nézzük, hogyan képes hosszútávú ráncfeltöltésre a kezelés:

A PEN elegendő nyomást hoz létre, a HYALURON SAV bőrbe történő bejuttatásához. Ez egyenletesen szétoszlik a bőr rétegei között, ezzel azonnal látható rácfeltöltést eredményez, mely hónapokig látványos lesz. Az eljárás biztonságáról tanúskodik, hogy a szervezetünk által előállított anyaggal megegyezőt juttatunk a bőrbe, ezért kizárt, hogy allergiás reakció lépjen fel az anyag jelenlététől. A hatóanyag abszolút természetes úton ürül ki, felszívódik a bőrben. Fontosnak tartjuk, hogy bármilyen anyaggal dolgozunk is nem szeretnénk hogy örökre a bőrbe maradjon, ugyanis ez problémákhoz vezethet, amiket a szilikon példájából is ismerünk.

Ezért azt a tényt, hogy 4-6 havi periódusonként újra kell tölteni egészségügyi szempontból pozitívnak értékeljük.
Lélegzetelállító eredményt érhetünk el a nevető ráncoknál, száj körüli kisebb ráncoknál, homlok területén elhelyezkedő ráncoknál és magánál az ajak töltésénél is.Figyelem! Reális kereteken belül, reális elvárásokat tudunk teljesíteni!

A Hyaluron Pennel történő ráncfeltöltés nem alkalmas az öregedés jeleinek végleges eltüntetésére és elnagyolt idomok létrehozására ( a száj esetében). A Hyaluron Pen kezelés az esztétikai megjelenés javítására, természetes kereteken belül történő fiatalításra használjuk.
Az arc milyenségét, egyedi vonásait nem veszíti el a kezelést követően, a ráncokat halványítja, finomítja, így Vendégünk visszanyerheti fiatalos megjelenését.

A kezelés menete:

A Vendég arcának diagnosztizálása, igényeinek felmérése, konzultáció.
Tölteni kívánt területek felszíni érzéstelenítése.
Hyaluron sav bejuttatása a kijelölt területekre, az anyag eloszlatása.
A kezelést követően a töltés helyén gyenge véraláfutás, duzzanat, bőrpír keletkezhet, ami pár nap alatt rendeződik.

A töltés után (2-3 napig) fontos:

• Bőséges folyadékfogyasztás
• Dohányzás, alkohol, szauna, szolárium, intenzív testedzés kerülése
• Terület tisztán tartása (smink mellőzése)


Az eljárás eredményének tartóssága több tényezőtől is függ, többek közt a vendég életvitelétől. Első kezelés után egyénenként változó (1 hónap- 6 hónapig). Ajánlott 2 – 3 töltés amik közt 2-3 hónapnak kell eltelnie. Így garantált a tartósságának növelése. Kezelés időtartama területtől függően változhat 60 perc – 120 perc. Konzultáció az eljárás előtt ajánlott. Ha felkeltettük érdeklődésedet gyere el ingyenes konzultációra, ahol személyre szabott felvilágosítást kapsz a kezelést illetően!

Lili munkái