Kollarits Nikolett – Kézápolás

Kollarits Nikolett vagyok, kézápoló és műköröm építő. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszem a munkám a hobbim is egyben. Mindent megteszek azért, hogy aki szép körmöket szeretne és engem választ , az elégedetten távozzon tőlem. Mindig a maximumra törekszem, célom a vendégeim elégedettsége, és törekszem magas minőségű lelkiismeretes munkát nyújtani.

Különböző márkákkal dolgozom, így biztosan meg fogom találni azt az alapanyagot, és technikát amivel az adott körömön a legtartósabb hatás érhető el. Építésre a zselés technikát alkalmazom, klasszikus manikűr, gél lakk és japán manikűr is szerepel a szolgáltatásaim között. Folyamatosan járok továbbképzésekre, részt veszek szakmai bemutatókon. Nyomon követem az aktuális trendek, díszítések, új anyagok megjelenését. Igyekszem naprakész lenni és kínálatomat bővíteni, aktualizálni.

Munkám során több márka termékeit használom: CND gél lakk, CND Shellac, Naba, Perfect Nails, Diamond Nails, Crystal Nails, Profinails, Brillbird, MarilyNails, Moonbasa Nails. Így egészen más színek is elérhetőek, mintha csak egy márka színskáláját használnám.
Továbbképzések:
Részt vettem Fekete Zsuzsanna körmös diploma című oktatásán, ahogy a porcelán és a zselé anyagokkal is extrém körömformák építését sajátítottam el, valamint a gyors szalonmunka fortélyaiba vezetett be. Rendszeresen járok díszítő tanfolyamokra a Best Nail Academy & Shop-ba, voltam őszi és téli díszítő oktatásokon, ahol a minimál mintákat helyezik előtérbe, ami nagyon népszerű a vendégeim körében. Elvégeztem a CND Shellac Pro képzést, ami a Shellac professzionális felhasználását jelenti.

Remélem hamarosan vendégemként üdvözölhetlek.

Niki munkái