Sminktetoválás területek

Szemhéj tetoválás:

Ennél a területnél különösen törekszek a fájdalommentes kivitelezésre. Szempillasürítéstől egészen a vastagabb tusvonalakig, füstös hatásig terjed a választék. A tervezéskor figyelembe veszem a szemformádat és a szemhéj állapotát, eszerint ajánlok technikát. Korrekcióra nem minden esetben van szükség, de az ár természetesen tartalmazza a korrekció lehetőségét. A pigmentáció után enyhe duzzadásra és pirosodásra számíthatunk. Tartóssága kb. 3-5 év.

Lágy, poros hatás:Füstös hatás:
Klasszikus tusvonal (vastag): Klasszikus tusvonal (vékony):
További referencia munkáim

Szemöldök tetoválás technikák:

Nano szálazás:

Gépi szálazások közül a legvékonyabb szálak ezzel a technikával készíthetőek. Tartóssága kb. 2 év, ami nagy előny, ugyanis idővel változhat arcunk, ízlésünk és színeink is. Így minden frissítéskor igazítani tudunk az éppen aktuális megjelenésünkhöz. A gépi szálazásom fájdalommentes, enyhe kellemetlenséggel jár, a speciális érzéstelenítőknek köszönhetően. Személyes konzultációra van lehetőség, ha szeretnéd eloszlatni kételyeidet.

Szálas szemöldök tetoválás Szombathely Priorité szalon Pochron Bianka
További referencia munkáim

Pixeles:

A szálas szemöldöktetoválásnál enyhén erőteljesebb hatást nyújtó technika, melyet akkor ajánlunk, ha van valamennyi saját szemöldököd, de sem a formával sem a színnel nem vagy elégedett. Ez a megoldás esztétikus hátteret ad szemöldöknek éveken át.


Púderes:

A lágy satírozástól egészen a poros hatásig…Ugyanis egy púderes technikával készült szemöldök is lehet karakteresebb vagy egészen halvány, épp csak színt adva az amúgy kopottas szemöldöknek. Ajánlom ezt a technikát, ha évek óta ceruzával rajzolod szemöldöködet, a szálas szemöldök tetoválást kevésnek találod és ha szereted, hogy szemöldököd látványos, sminkeltebb hatású.


További referencia munkáim


Ajaktetoválás:

A száj pigmentálásakor is a természetes vonalat követve a kontúr nélküli félsatír és teljes satír mellett tettem le a voksomat. A száj formája illetve szépsége kiemelésére ombre technikát alkalmazok ezáltal elkerülhető a művi hatás. Rúzsozott hatás elérésére is van módszerem, ha erre vágynál. Tartóssága kb. 3-5 év.

Természetes hatás (Nude):Rúzsozott hatás: További referencia munkáim