Pochron Lili – Kozmetika

 

Kitti– Kozmetikus:

 

Gyermekkorom óta kreatív, alkotó és változatos szakmára vágytam, amiben egyszerre lehet jelen a szépségápolás, a tudomány és akár a divat is. A tudatos bőrápolással való ismerkedésem nyitotta fel a szemem, hogy a kozmetikus szakma az, amiben mindezeket megtalálhatom, és az örömet nyújtó hobbimból igazi hivatás válhat.

A kozmetika és a smink azóta is olyan szerelem számomra, ami minden nap meg tud lepni és mindig új kihívások elé állít. Az elmúlt években rengeteget tanultam és tapasztaltam. Részt vettem a Belico Bőrkép Akadémia előadás-sorozatán a különböző bőrproblémákra és innovatív megoldásaikra fókuszálva. Fábián Éva sminkmester vezényletével sikeresen elvégeztem az Eva Fabian Professional Makeup Academy Workshopját. Naprakész vagyok az innovációk tekintetében és a hatóanyagokkal való zsonglőrködés az erősségem.

Kozmetikusként elsődleges célom az, hogy vendégeimnek bebizonyítsam, a szépség a belső egyensúly mellett az egészséges bőrnél kezdődik. Ha engem választassz megtanítalak megfelően bánni a bőröddel és a találkozásaink alkalmával speciális ápolást kapsz melynek segítségével a következő találkozásunkig tudatosan és megoldásspecifikusan végzed az otthoni ápolást is. Hiszen az arc önmagában is képes ragyogni, a hibákat – vagy amiket annak vélünk – nem elfedjük, hanem tudatosan és célirányosan kezeljük. Ha pedig a bőr már rendben van, a smink tényleg csak egy kis extra, ami nem eltakar, hanem kiemel!

A szakmám által szeretném továbbadni vendégeimnek mindazt, ami a természetes szépség fenntartásához szükséges. Barátságos, nyugodt légkörben, professzionális termékekkel és hatékony kezelésekkel nyújtok segítő kezet a bőrápolás útvesztőiben minden hozzám fordulónak személyre szabottan.Kitti munkái