Mindent a sminktetoválásról


Válassz elsőre úgy, hogy ne bánd meg!
Ha Neked a természetesség és a harmónia elsődleges szempont a smink területén is, akkor jó helyen jársz!
Hogy mit kapsz, ha engem választasz?

• Sminktetoválás megtervezése: pontos kimérés, megtervezés arcdiagnosztikai szempontból is. Igényeidet, kéréseidet figyelembe véve készítem el a tervet.
• Mikropigmentáció elvégzése, minősített OS pigmentekkel, orvosi sminktetováló géppel, a sterilitás szabályaira nagy hangsúlyt fektetve.
• Kérésre összehasonlító képek készítése, amelyeken jól látható a lényeges változás.
• Utóápolási tanácsok
• Frissítési kedvezmények ( 2 éven belül, szemöldöktetoválásokra ).

 

Eszközök, alapanyagok:
A svájci Swiss Color cég termékeivel dolgozom. Gépeik prémium kategóriásak, orvosi és sminktetoválásra, tűs mezoterápiára egyaránt alkalmazhatóak. Rendkívül precíz és pontos munkát végez, minimális, finom mozdulatokkal, ezért kíméletesen lehet vele dolgozni a bőrben. A svájci precizitás, modernitás és minőség jellemző minden termékükre. Az általam használt pigmentek is a Swiss Color termékcsalád részei. Ezek az úgynevezett OS pigmentek, melyek előállítása világszerte egyedül a Swiss Color végzi. Az organikus és szintetikus pigmentek laboratóriumi körülmények között keverik össze egy speciális módszerrel. A festékeik óriási előnye ezáltal, hogy nem allergizálnak. A lehető legbiztonságosabb módszer a minőség!


Jó ha tudod!

Sminktetoválása készülhet lifting céllal is. A tekinteten optikailag tudunk emelni a szemhéj és a szemöldök pigmentálása során is. Ehhez egy speciális tervezést fogok alkalmazni, amivel éveket nyerhetek a vendégemnek. Az általam készített sminktetoválások célja, hogy avatatlan szemek ne vegyék észre a tetoválást. Csak az tűnjön fel, hogy valami pozitív változás történt, harmónia uralkodik az arcon, mind színben, mind formában.
• A szálas szemöldöktetoválásokat kb. 2 évente ajánlott frissíteni, hogy a tetovált szálak hasonlóan élénkek legyenek, mint a sajátok. Ezért ennél a technikánál a nálam készült tetoválásokra frissítési kedvezmény jár. Ha a vendég úgy dönt, nem szeretné frissíteni, a tetoválás elhalványodik és idővel kikopik a bőrből. A sötétebb pigmentek tovább maradhatnak a bőrben mint a világosabbak. A legjobban az UV halványítja a festéket ezért érdemes fényvédőt használni, ha sokat tartózkodik napon vagy szoláriumban.
• A profi géppel, pigmentekkel és érzéstelenítővel történő szálas szemöldöktetoválások elkészítése normál bőrtípusnál nem jár fájdalommal, duzzadással, vérzéssel, sebesedéssel, hegekkel és semmilyen látható tünetekkel. Kozmetikámból kilépve folytathatod tovább napodat!
•  Ha már van szemöldöktetoválásod, nem biztos, hogy el tudom vállalni annak szálazását. Sajnos a ki nem fakult, pigmentek keveredésétől hemzsegő bőrön ez a finom technika elveszik. Ha mindenképpen nano szálas szemöldökre vágysz, előtte lézeres eltávolítást javaslok.
• Az allergia nálam nem kizáró ok! Fém mentes festékekből nagy színválasztékkal rendelkezem, hogy biztonsággal elkészíthessem minden vendég számára a vágyott tartós sminket.

Szakembert mindig a következők alapján válassz:

• Munkái feleljenek meg az ízlésednek.
• Képzeld el magadat a sminktetováló által megosztott referenciamunkákkal.
• A sminktetováló tetováljon nap mint nap, legyen rutin.
• Dolgozzon engedélyezett, felülvizsgált termékekkel és ez a tanúsítvány hozzáférhető legyen a szalonban.
• Referenciamunkái legyenek közeli és jól látható képeken, retus mentesek.
• Fontos, hogy legyen esztétikai érzéke és nagy hangsúlyt fektessen a tervezésre.
Én ezért is végeztem el a szemöldök stylist képzést.

Így készülj fel a sminktetoválásra:

A vendégnek tájékoztatnia kell a sminktetoválót az egészségi állapotáról. Ezért kérem mielőtt bejelentkezel nézd meg a kezelni kívánt területet, és tájékoztass részletesen már az időpont foglalásakor. Várandósság és szoptatás nálam kizáró ok.

• Ha ajaktetoválásra érkezel hozzánk és valaha volt már herpeszed akkor 3 nappal az időpontod előtt kezd el szedni a Telviran vagy a Herpesil kapszulát, ezek vénykötelesek. Ugyanez vonatkozik a korrekcióra is
• Ha van már tetoválásod az adott területen, küldj egy fotót róla:

• Ha szemhéj tetoválásra jössz hozzám a műszempillát előtte minimum 3 nappal le kell oldani.

• A pigmentálás tervezéssel együtt általánosságban 2 órát vesz igénybe. Az időpont kérésekor ezzel számolj. Nálam az árban egy korrekció is benne van ami legkorábban egy hónappal később esedékes. A végeredmény a második tetoválás után legkésőbb 4 héttel látható. A frissítések gyakorisága előre nem tervezhető, leginkább bőrtípustól, a bőr állapotától és életmódtól függ.

• A mai sminktetováló pigmentek körülbelül 3 év tartósságot ígérnek. Ez mint már említettem függhet bőrtípustól, UV befolyásoltságtól, egészségügyi tényezőktől és a kiválasztott technikától valamint persze az érintett bőrfelülettől. A púderes és satíros szemöldök tetoválások általánosságban hosszabb élettartamúak, mint a szálasok. A füstös technikával készült szemhéj tetoválások szintén tartósabbak, mint a vékony kontúrvonalak. Az ajak tetoválás esetén az erősebb, rúzsozott hatású pigmentálások tovább maradnak élénkek a “nude” technikánál. Ha Nálad a tartósság a prioritás 😉 , akkor ennek megfelelő technikát válassz.

• Minden szálhoz ragaszkodunk. Ahhoz hogy a megfelelő szemöldök formát megtervezzem fontos látnom hol húzódik az eredeti szemöldököd vonala, ezért azt kérem, hogy mielőtt hozzám érkeznél lehetőleg ne szedj szemöldököt.

• A megfelelő szaktudással és eszközökkel készült pigmentálásoknak a bőrben kell, hogy maradjanak. Egyes bőrtípusoknál egy korrekció alkalmával lesz tökéletes a végeredmény. Ezért nálam olyan nincs, hogy “az én bőrömben nem marad meg a festék”.